Als het iets lekkerder mag zijn..

In onze slagerij verkopen wij droge worst soorten van Brandt & Levi. Een eerlijk Hollandse droge worst gemaakt door Meester Worstmakers.

Brandt Levie logo vierkant1

Fermenteren en drogen

BrandLevieTeamFoto 2 van 2 750x500De gedroogde worsten gaan nog een stapje verder. Om ervoor te zorgen dat de goede bacteriĆ«n hun werk kunnen doen worden de worsten opgehangen in een warmere ruimte met hoge luchtvochtigheid en wind. Het fermentatieproces wordt zo op gang geholpen en daarmee daalt de ph waarde en vermenigvuldigen de goede (smaakbepalende) bacteriĆ«n zich snel. Tenslotte moet de worst drogen om de juiste structuur te krijgen. Dat gebeurt bij ons in speciale rijpkamers waar we het klimaat nauwkeurig kunnen reguleren. We kunnen windsnelheid, vochtigheid en temperatuur bepalen. Afhankelijk van de dikte van de worst droogt deze tussen de 20 en 50 dagen.

BAAIJ MEAT kan alles voor u verzorgen op het gebied van vers en drank.

Van een Catering op locatie met vlees en vis tot een feest in De Proeverij.

 

Vakmanschap

VAKMANSCHAP

Catering 70

UITMUNTENDE CATERING

Sterren 70

KWALITATIEF HOOGSTAAND

BAAIJ MEAT

Kanaalstraat 59

2161 JC Lisse

T: 0252 417299

E: info@baaijmeat.nl

W: www.baaijmeat.nl

Facebook zwart 2

Openingstijden

maandag
16-10-2017
08:30 - 18:00
dinsdag
17-10-2017
08:30 - 18:00
woensdag
18-10-2017
08:30 - 18:00
donderdag
19-10-2017
08:30 - 18:00
vrijdag
20-10-2017
08:30 - 18:00
zaterdag
21-10-2017
08:00 - 17:00
zondag
22-10-2017
Gesloten

Dennis uitsnede 350